Oblog SP-7201

Hladan topli oblog
Oblog SP-7201
Šifra:
SP-7201
Stopa poreza
25 %
Cijena sa PDV:
10,13 € (76,38 kn)
Dodaj u košaricu
Rok dobave
10 radnih dana.

Oblog SP-7201

Taiwan Stanch hladni i topli oblozi savršen su način za primjenu kod kuće u hladnoj ili toploj verziji u bilo koje vrijeme.

Ako se čuvaju u zamrzivaču, spremni su za upotrebu u slučaju nužde, npr. opekline, modrice ili jake glavobolje.

MEĐUTIM, IZVAĐENJEM IH IZ ZAMRZIVAČA I STAVLJANJEM U VRUĆU (OKO 80°C) VODU, ZA NEKOLIKO MINUTA SE PRETVARAJU U TOPLU oblogu.

Kao hladni oblog pomažu kod: glavobolje, zubobolje, oteklina, udaraca, uganuća, ozljeda, uboda insekata, artritisa;

te kao topli oblog kod: bolova napetosti mišića, reumatskih bolova, kroničnih bolova (lumbago), dismenoreje, grčeva mišića (umjesto parafinskih obloga).

Hladna i topla obloga

Veličina: 28,5 x 11,5 cm

POGLEDAJTE I OSTALU PONUDU!

Slični proizvodi

    Ortoza za skočni zglob AT04201
    Potpuna stabilizacija skočnog zgloba
    Cijena sa PDV:
    34,38 €
    (259,32 kn)
    Trbušni pojas AT04602
    Pojas za jačanje trbušnih mišića. Visina struka: 24 cm
    Cijena sa PDV:
    26,13 €
    (197,08 kn)
    Ručka U-200
    Držači od U-200 do U-1000. Pitajte za cijenu
    Cijena sa PDV:
    26,50 €
    (199,91 kn)
    Pojas za rebra AT04509
    Pojas za muške
    Cijena sa PDV:
    31,63 €
    (238,57 kn)
    Analitički kolačići
    Oni služe za bilježenje analitike posjećenosti web stranice i daju nam podatke na temelju kojih možemo pružiti bolje korisničko iskustvo.
    Kolačići za društvene mreže
    Kolačići potrebni za dodatke za dijeljenje sadržaja sa stranice na društvenim mrežama.
    Kolačići za komunikaciju na stranici
    Kolačići omogućuju pregledavanje, kontaktiranje i komunikaciju putem komunikacijskog dodatka na stranici.
    Kolačići za oglašavanje
    Namijenjeni su ciljanom oglašavanju na temelju korisnikovih prošlih aktivnosti na drugim stranicama.
    Što su kolačići?
    Posjetom i korištenjem web stranice pristajete na korištenje i snimanje kolačića.U redu Saznajte više o kolačićima